جمعه, ۲۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 10 May , 2024
انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ۲۷ مرداد برگزار می شود

[ad_1] سه شنبه، ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۳۵۲۰۲۳-۰۸-۰۸سياسي سخنگوی وزارت علوم در پیامی اعلام کرد: انتخابات قانونی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در روز ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ برگزار می شود. – ، شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در توییتی اعلام کرد: انتخابات قانونی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در روز […]

سه شنبه، ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۳۵۲۰۲۳-۰۸-۰۸سياسي

– ، شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در توییتی اعلام کرد: انتخابات قانونی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در روز ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ برگزار می شود و حکم رییس جدید سازمان از بین افراد معرفی شده توسط شورای مرکزی منتخب، صادر خواهدشد.

قانون سازمان نظام روان شناسی و آیین نامه اجرایی مصوب هیات محترم دولت در این خصوص، فصل الخطاب است.

از جامعه فرهیخته روان شناسی و مشاوره کشور که در این انتخابات حق رای دارند دعوت می کنم که با حضور پرشور خود، انتخاب بهتر و دقیق تری را رقم بزنند.

برچسب ها: سازمان نظامروان شناسیانتخاباتانتخابسازمانمشاورهسخنگوی وزارت

آخرین اخبار سرویس:

انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ۲۷ مرداد برگزار می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.