شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
جزییات برگزاری دومین نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش بنیان اعلام شد/ حضور پررنگ کشورهای همسایه در نمایشگاه

[ad_1] وحیدرضا زیدی فرد، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، گفت: امسال تمرکز بر جنبه بین المللی نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش بنیان بیشتر است و برای حضور کشورهای دوست، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک ، وحیدرضا زیدی فرد، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، […]

وحیدرضا زیدی فرد، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، گفت: امسال تمرکز بر جنبه بین المللی نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش بنیان بیشتر است و برای حضور کشورهای دوست، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک ، وحیدرضا زیدی فرد، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، در نشست خبری امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۲) به حمایت های صنعت نفت از بخش نوآوری و فناوری اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم تاکنون اقدامات گسترده ای در این زمینه انجام داده است.

او ادامه داد: افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان، برگزاری رویدادهای مختلف همچون پتروتک که سال گذشته برای اولین اجرا شد، ارتباط مثبت و فزاینده با مراکز علمی و پژوهشی سراسر کشور و وزارت علوم از جمله این اقدامات به حساب می آید.

زیدی فرد توضیح داد: بر اساس آمار سال گذشته، تقریبا ۱۸۰ شرکت دانش بنیان در نمایشگاه پتروتک شرکت کردند، ۱۸ نشست تخصصی مسئله محور در این زمینه برگزار شده است.

همچنین نمایندگان بیش از ۶۰ شرکت دانش بنیان و ۶۰۰ بازیگر فعال زیست بوم فناوری و نوآوری صنعت نفت در این کنفرانس حاضر شدند.

او توضیح داد: همچنین بازدیدکنندگان از این نمایشگاه به بیش از سه هزار نفر رسید.

فضای نمایشگاهی نیز محیطی ۱۵۰۰ متر بود که ۴۰۰ نشست در آن برگزار شد.