پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
بنیاد ملی نخبگان، جشنواره حرکت را جزو رویداد های معتبر خود قرار داد

سه شنبه، ۲ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۰۲۰۲۳-۰۵-۲۳دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه مازندران عبدالحسین کلانتری در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت، با تأکید بر این که لازمه رشد در علم، – معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه پانزدهمین […]

سه شنبه، ۲ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۰۲۰۲۳-۰۵-۲۳دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه مازندران عبدالحسین کلانتری در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت، با تأکید بر این که لازمه رشد در علم، – معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین المللی اعلام کرد بنیاد ملی نخبگان، جشنواره حرکت را جزو رویداد های معتبر خود قرار داده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه مازندران عبدالحسین کلانتری در آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت، با تأکید بر این که لازمه رشد در علم، کار گروهی و جمعی است، گفت: تمام تلاش ما در این مدت جهت احیای انجمن های علمی صورت گرفت و خوشبختانه این اتفاق به وقوع پیوست، اما ظرفیت ها بیشتر از این است و حمایت های وزارت خانه نیز افق های بسیار روشنی را نشان می دهد.

کلانتری اذعان داشت: برای اولین بار در کشور، بودجه فرهنگی دانشگاه ها ردپایی در مصوبه بودجه مجلس شورای اسلامی به جا گذاشت و مبنایی ایجاد شده که برای سال های بعد، بهتر به آن پرداخته شود تا بسیاری از مشکلات و دغدغه های انجمن های علمی که معطوف به اعتبار مالی است را حل کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، ورود انجمن ها به حوزه اشتغال را تحسین برانگیز دانست و تصریح کرد: انجمن ها به سطوح بالاتری از فناوری وارد ش

برچسب ها: جشنوارهدانشگاه مازندرانبین المللیدانشگاهاختتامیهجشنواره حرکتکلانتری

آخرین اخبار سرویس:

بنیاد ملی نخبگان، جشنواره حرکت را جزو رویداد های معتبر خود قرار داد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.