جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
بهره گیری از ظرفیت دانشگاه های بزرگ در بازنگری سرفصل های آموزشی

جمعه، ۴ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۵۲۰۲۳-۰۳-۲۴دانش وزارت علوم تلاش می کند از ظرفیت دانشگاه های بزرگ برای بازنگری سرفصل های آموزشی استفاده کند. – عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره عدم به روز شدن سرفصل های آموزشی، گفت: برخی سرفصل های دروس […]

جمعه، ۴ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۵۲۰۲۳-۰۳-۲۴دانش

– عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره عدم به روز شدن سرفصل های آموزشی، گفت: برخی سرفصل های دروس بازنگری نشده و قدیمی است که اخیراً وزارت علوم تلاش می کند از ظرفیت دانشگاه های بزرگ برای بازنگری این سرفصل ها استفاده کند.

وی افزود: تغییر سازوکار و تغییر سرفصل ها باید به گونه ای باشد که مشارکت بیشتر استادان را فراهم کنیم، یعنی زمانی که استادان مختلف در تهیه سرفصل های دروس مشارکت داشته باشد این موضوع به خودی خود در اساتید باعث انگیزه می شود تا از سرفصل ها استفاده کنند.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: باید بر چگونگی سرفصل های آموزشی نظارت داشته باشیم به طوری که بین استاد و دانشگاه تفاهم وجود داشته تا در ارائه سرفصل های آموزشی خدشه ای وارد نشود.

پایان پیام/

برچسب ها: دانشگاهدانشگاه های بزرگسرفصلدانشگاه علامه طباطباییظرفیت دانشگاهبازنگریعلامه طباطبایی

آخرین اخبار سرویس:

بهره گیری از ظرفیت دانشگاه های بزرگ در بازنگری سرفصل های آموزشی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.