جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
جذب ایده در مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار در حوزه گردشگری

جذب ایده در مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار اینبار در حوزه گردشگری گردشگری امروزه به یک صنعت بزرگ تبدیل شده و می‌تواند حتی در شرایط تحریم، ارزآوری برای کشور به‌همراه داشته باشد و ثروت آفرینی کند. مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار با دادن تسهیلات و حمایت ویژه از استارتاپ […]

جذب ایده در مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار
اینبار در حوزه گردشگری

گردشگری امروزه به یک صنعت بزرگ تبدیل شده و می‌تواند حتی در شرایط تحریم، ارزآوری برای کشور به‌همراه داشته باشد و ثروت آفرینی کند. مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار با دادن تسهیلات و حمایت ویژه از استارتاپ ها،شرکت های دانش بنیان و دانش محور《دفتر کار،زیر ساخت‌های مورد نیاز،نحوه تیم سازی و شبکه سازی،جلسات مکرر با بهترین‌های ایران در حوزه گردشگری و نقشه راه اصولی به ایده های نوپا و هسته های فناور》 به شما کمک می‌کند تا ایده تان به تولید محصول و ثروت برسد.

محورها ؛

• گردشگری روستایی
  • گردشگری کشاورزی
  • گردشگری ورزشی
  • گردشگری فرهنگی
  • گردشگری طبیعت گرا
  • گردشگری سلامت
  • صنایع دستی و هنری
  • آموزش گردشگری

به مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار مراجعه کنید و مشاوره بگیرید.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه