سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 19 March , 2024
نخستین شرکت دانش‌بنیان تولید سیمان و قطعات بتنی در مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار آغاز به‌کار کرد

به گزارش خبرگزاری ایرنا_سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با بیان اینکه شرکت دانش‌بنیان تولید سیمان و قطعات بتنی در چابهار آغاز به‌کار کرد گفت: این شرکت نخستین مجموعه دانش‌بنیان و دارای دانش فنی در زمینه تولید همزمان برق و سیمان سبز است. ناصر آبروش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت اکسیر […]

ناصر آبروش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت اکسیر صنعت سیمان سبز یک شرکت دانشبنیان مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار و فعال در زمینه‌های تولید سیمان، بتن، قطعات بتنی سبز (دوستدار محیط زیست) و برق سبز از ضایعات کشاورزی، صنعتی و معدنی و همچنین مدیریت پسماند و طراحی، نظارت و اجرای پروژهای عمرانی است.

برای اطلاع بیشتر از جزئیات خبر وارد لینک ذیل شوید ؛

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم