شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه ها ارتقاء می یابد

[ad_1] جمعه، ۱۶ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۰۰۲۰۲۳-۰۷-۰۷سياسي مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم از ارتقای زیرساخت های فناوری اطلاعات دردانشگاه ها خبر داد و گفت: اختصاص بودجه در حوزه زیرساخت بخشی از کمبودهای این بخش را جبران می کند. – محمدهادی زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره […]

جمعه، ۱۶ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۰۰۲۰۲۳-۰۷-۰۷سياسي

– محمدهادی زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای ارتقاء زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه ها گفت: یکی از مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد لزوم تخصیص اعتبار برای ارتقای زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه ها است، خیلی از زیرساخت های حوزه فناوری اطلاعات در دانشگاه های ما نیاز به بروزرسانی دارد که امسال خوشبختانه در بودجه سال ۱۴۰۲ دستگاه های اجرایی مکلف شده اند یک تا دو درصد بودجه خود را به حوزه زیرساخت اختصاص دهند، این اتفاق بسیار خوبی بوده که باید از افرادی که بانی این مسئله بودند تشکر کرد چرا که اختصاص بودجه مذکور موجب ارتقاء زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه ها شده و بخشی از کمبود دانشگاه ها در این زمینه جبران خواهد کرد.

وی درباره حل مشکل جذب نیروی انسانی در حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه ها نیز ادامه داد: بسیاری از دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات تابع وزارت علوم در طول حتی ۱۰ سال گذشته حتی نتوانسته اند نیروهای خوب و کارشناس را جذب کنند و دلیل عمده آن هم قوانینی بود که در زمینه استخدامی وضع شده

برچسب ها: فناوری اطلاعاتزیرساختدانشگاه هااطلاعاتفناوریدانشگاهاختصاص

آخرین اخبار سرویس:

زیرساخت های فناوری اطلاعات در دانشگاه ها ارتقاء می یابد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.