شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
کارنمای عملکرد یک ساله وزارت علوم تدوین شد | به گزارش گروه

[ad_1] چهارشنبه، ۱۴ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۴۰۲۰۲۳-۰۷-۰۵سياسي به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، روح الله سهرابی با اشاره به این موضوع که در بین دولت های گذشته، تنها وزیر علوم دولت نهم، – مشاور برنامه ریزی و مدیریت راهبردی وزارت علوم، گزارش […]

چهارشنبه، ۱۴ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۴۰۲۰۲۳-۰۷-۰۵سياسي

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، روح الله سهرابی با اشاره به این موضوع که در بین دولت های گذشته، تنها وزیر علوم دولت نهم، – مشاور برنامه ریزی و مدیریت راهبردی وزارت علوم، گزارش یکساله (از مهر ۱۴۰۰ تا مهر ۱۴۰۱) رصد برنامه های ارائه شده وزیر علوم به مجلس شورای اسلامی را ارائه کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، روح الله سهرابی با اشاره به این موضوع که در بین دولت های گذشته، تنها وزیر علوم دولت نهم، در انتهای ۴ سال فعالیت خود، گزارشی جامع از اقدامات انجام شده در وزارت عتف ارائه کرده است، گفت: تهیه گزارش به صورت سالانه و ارائه آن به مجلس شورای اسلامی و سایر ذینفعان و در نهایت جمع آوری آن ها در پایان ۴ سال، می تواند یک اقدام و حرکت بسیار موثر و مبتکرانه از طرف وزارت عتف تلقی شود.

وی افزود: مهم ترین هدف از رصد برنامه های وزیر علوم، بررسی میزان تحقق برنامه های ارائه شده می باشد و بعد از آن اهداف دیگری از جمله بازبینی پیشرفت امور و مرور نتایج، انعکاس مناسب و روزآمد اقدامات، انتشار گزارش کارنمای سالانه برای اطلاع رسانی به مجلس شورای اسلامی و سایر ذینفعان، روزآمد کردن و ایجاد درک راهبردی اقدامات، حفظ پویایی، برنامه ریزی و مدیریت راهبردی برای بهبود امور، استخراج راهبرد های آیند

برچسب ها: وزارت علوموزیر علوممجلس شورای اسلامیعلوموزارتگزارششورای اسلامی

آخرین اخبار سرویس:

کارنمای عملکرد یک ساله وزارت علوم تدوین شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.