شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
صدور کد صحت برای کلیه مدارک دانش آموختگی دانشگاه تهران |

[ad_1] مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران گفت: هیچگونه مدرک دانش آموختگی در دانشگاه تهران بدون کد صحت صادر نمی شود. – وی با بیان اینکه کد صحت توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم صادر می شود، خاطرنشان کرد: به منظور دریافت کد صحت، مستندات مربوط به هر دانش آموخته از سوی دانشگاه تهران در سامانه […]

– وی با بیان اینکه کد صحت توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم صادر می شود، خاطرنشان کرد: به منظور دریافت کد صحت، مستندات مربوط به هر دانش آموخته از سوی دانشگاه تهران در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان بارگذاری می شود و پس از صحت سنجی، کد مذکور صادر می شود.

میره ای افزود: این مدارک قبل از بارگذاری در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان، توسط اداره آموزش واحدهای مختلف دانشگاه تهران (دانشکده/دانشکدگان/پردیس/ موسسه/مرکز) و اداره های زیرمجموعه اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه با دقت بررسی می شوند.

در واقع مدارک مربوط به دانش آموختگان غیرایرانی علاوه بر اداره امور دانش آموختگان، توسط اداره دانشجویان بین الملل اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه نیز بررسی نهایی می شوند.

مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران تاکید کرد: کد صحت باعث جلوگیری از جعل و تقلب در مدارک تحصیلی می شود.

وی همچنین از طراحی صدور دانشنامه دو زبانه برای دانش آموختگان غیرایرانی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، دانشنامه های دو زبانه برای دانش آموختگان غیرایرانی طراحی شده و در فرآیند توسعه قر