شنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 11 May , 2024
وام های دانشجویی از ۲۷ خرداد پرداخت می شود | مسعود گنجی در

[ad_1] مسعود گنجی در گفتگو با گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  درباره زمان پرداخت وام های دانشجویی در نیسمال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ گفت: ثبت نام و تأیید وام های دانشجویی به تازگی تمام شده است و معمولاً کارشناسان صندوق رفاه دانشجویان نیز دو هفته روی آن کار می کنند. – رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت […]

– رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم زمان پرداخت وام های دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را اعلام کرد.

وی ادامه داد: دانشجویان تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ فرصت داشتند برای درخواست وام های دانشجویی ثبت نام کنند، سپس کارشناسان دانشگاه ها تا ۸ خرداد زمان دارند تا مدارک دانشجویان را بررسی و تأیید کنند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان افزود: براساس درخواست دانشگاه ها این مهلت یک هفته دیگر نیز تمدید شد.

اکنون این مهلت به اتمام رسیده و سایت صندوق رفاه دانشجویان بسته شده است و از امروز شنبه ۲۰ خرداد تا چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه کارشناسان صندوق رفاه فرصت دارند، پرونده های ارسالی از سوی دانشگاه ها را بررسی کنند.