سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 7 May , 2024

[ad_1] شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۴۰۲۰۲۳-۰۵-۱۳سياسي نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس گفت: پیگیری ها و مکاتباتی با وزارت علوم در جهت ایجاد چند رشته در دانشگاه پیام نور محلات انجام گرفته بود که در همین راستا نیز وزارت علوم در پاسخ به درخواست های صورت پذیرفته اعلام کرده است […]

شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۴۰۲۰۲۳-۰۵-۱۳سياسي

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس گفت: پیگیری ها و مکاتباتی با وزارت علوم در جهت ایجاد چند رشته در دانشگاه پیام نور محلات انجام گرفته بود که در همین راستا نیز وزارت علوم در پاسخ به درخواست های صورت پذیرفته اعلام کرده است که مجوز  برخی .

– خبرگزاری آریا – نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس گفت: پیگیری ها و مکاتباتی با وزارت علوم در جهت ایجاد چند رشته در دانشگاه پیام نور محلات انجام گرفته بود که در همین راستا نیز وزارت علوم در پاسخ به درخواست های صورت پذیرفته اعلام کرده است که مجوز برخی از رشته ها صادر شده و برخی دیگر نیز در حال بررسی برای اخذ مجوز است.

علیرضا سلیمی به گزارش سایت قطره و به نقل ازسرویس سیاسی آریا در گفت وگو با خانه ملت، به اقدامات انجام شده در حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: پیگیری ها و مکاتباتی با وزارت علوم در جهت ایجاد چند رشته در دانشگاه پیام نور محلات انجام گرفته بود که در همین راستا نیز وزارت علوم در پاسخ به درخواست های صورت پذیرفته اعلام کرده است که مجوز برخی از رشته ها صادر شده و برخی دیگر نیز در حال بررسی برای اخذ مجوز است.

وی افزود: همچنین برای اختصاص اعتبار جهت تعمیر و تجهیز امکانات بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان نیز پیگیری هایی انجام پذیرفت که در همین راستا نیز وزارت بهداشت دستورات لازم را در این رابطه صادر کردند تا د

برچسب ها: دانشگاه پیام نوروزارت علوممحلاتپیام نوردانشگاهوزارتپیگیری

آخرین اخبار سرویس:

پیگیری برای مجوز ایجاد چند رشته در دانشگاه پیام نور محلات

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.