چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 8 May , 2024
رازینی: فرهنگ ارزیابی عملکرد مدیران در آموزش عالی نهادینه شود

[ad_1] شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۵-۱۳سياسي رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، در اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور در شیراز با اشاره به اهمیت ارزیابی عملکرد گفت: – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل […]

شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۵-۱۳سياسي

رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، در اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور در شیراز با اشاره به اهمیت ارزیابی عملکرد گفت: – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، روح الله رازینی رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم در اجلاس رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور در شیراز گفت: ارزیابی رؤسای دانشگاه ها با هدف پیگیری اولویت های استراتژیک توسط رؤسا، جریان سازی اولویت های راهبردی، ثبت تجربه و مدیریت دانش و ارج نهادن به مدیریت موفق و توسعه توانمندی انجام شده است.

رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم افزود: فرایند اجرایی، در ۱۰ محور انجام شد و برای همین منظور سه کمیته شکل گرفت.

رازینی گفت: از مجموع دانشگاه ها ۹۵ دانشگاه یعنی ۸۵ درصد گزارش عملکرد فرستادند.

۲۰ موسسه پژوهشی یعنی ۶۲ درصد نیز چنین گزارشی را ارسال کردند و به طور کلی ۱۳۶ مرکز یعنی ۷۸ درصد گزارش ارسال کردند.

وی ادامه داد: حجم گزارش عملکردها حدود ۱۵۰۰ صفحه بود و تعداد ارزیابی خوداظهاری ۱۸ نفر و تعداد ارزیابی ستادی ۱۳ نفر بودند و بازخوردهای عملکردی را ارائه کردند.

برچسب ها: دانشگاهارزیابیوزارت علومدانشگاه هاآموزش عالیدانشارزیابی عملکرد

آخرین اخبار سرویس:

رازینی: فرهنگ ارزیابی عملکرد مدیران در آموزش عالی نهادینه شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.