لوگو چابهار

۱۴ سرآمد کرسی های نظریه پردازی و نقد و مناظره معرفی می شوند

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

یکشنبه، ۱۱ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۲۵۲۰۲۳-۰۷-۰۲سیاسی

دبیر هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره گفت: ۶۸ طرح تخصصی را بررسی کردیم که از بین این ۶۸ طرح، مواردی به هیئت داوری ارجاع داده شد و در نهایت ۱۴ نظریه مورد تایید قرار گرفت – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، پنجمین اجلاس کرسی ملی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره و نخستین اجلاس ملی سرآمدان آموزشی با حضور حجت الاسلام والمسلمین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، و جمعی از مدیران آموزشی وزارت علوم در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

حجت الاسلام عبدالکریم بهجت پور دبیر هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره پس از خواندن پیام رییس جمهور گفت: ما برای برگزاری اجلاس راه طولانی را طی کردیم.

قرار بود در زمستان سال ۱۴۰۱ با کمک دانشگاه دفاع ملی این اجلاس برگزار شود و بنا بود رییس جمهور هم حضور داشته باشند که به علت سفر ایشان به چین این اجلاس لغو شد.

حجت الاسلام بهجت پور افزود: معاونت آموزش وزارت علوم تحقیقات و فناوری پیشنهاد دادند که اولین اجلاس سرآمدان آموزشی در کنار پنجمین اجلاس کرسی نظریه پردازی برگزار شود.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس ها به شکل دوسال یکبار گفت: اجلاس های ما دوسالانه است.

برچسب ها: کرسی های نظریه پردازینظریه پردازیمناظرهحجت الاسلامکرسیاجلاسحجت الاسلام والمسلمین

آخرین اخبار سرویس:

۱۴ سرآمد کرسی های نظریه پردازی و نقد و مناظره معرفی می شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی