لوگو چابهار
یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ , ۰۲:۴۸:۰۸

۳۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه ها زن هستند | معاون پژوهشی

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد دانشجویان ما دختر هستند، گفت: بیش از ۷۵۰ هزار نفر از این دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل و تقریبا ۳۰ درصد از اعضای هیئت علمی ما، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، دکتر پیمان صالحی در نشست آنکتاد درباره نقش علم، فناوری و نوآوری در تسریع بازیابی و جبران همه گیری کرونا در مقر سازمان ملل متحد در ژنو اظهار داشت: از تعامل و تبادل علم و فناوری با تمامی کشورهای علاقه مند، استقبال می کنیم و دیپلماسی علمی را یکی از ابزارهای کلیدی همکاری های بین المللی می دانیم.

وی با ارائه گزارشی در خصوص وضعیت علم و فناوری ایران گفت: ایران از زمان های قدیم به دلیل سهم چشمگیر در علم و فناوری شهرت داشته است.

با این حال، کشور ما در طول قرون گذشته، وقفه نسبتا طولانی را تجربه کرده است.

خوشبختانه پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ توجه زیادی به هموار کردن مسیر از طریق سرمایه گذاری زیاد در حوزه های علم، فناوری و نوآوری در ایران صورت گرفت.

وی افزود: در حال حاضر ایران بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو دارد که از این تعداد حدود ۵۰ درصد دختر و بیش از ۷۵۰ هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی فعال هستند.

تقریباً ۳۰ درصد از اعضای هیئت علمی ما، دانش پژوهان زن هستند.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی