شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

۵۰ درصد مدارس سنگی کشور در کهگیلویه و بویراحمد است | یاسوج_

یاسوج_ استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۰ درصد مدارس سنگی کشور در استان قرار دارد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، سید علی احمد زاده افزود: دانشگاه فرهنگیان نباید با حجم زیادی از مشکلات بلاتکلیف و رها شده بماند. وی ابراز داشت: این دانشگاه نیازمند حمایت وزارت آموزش و پرورش […]

وی ابراز داشت: این دانشگاه نیازمند حمایت وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم است.

احمد زاده گفت: دانشگاه فرهنگیان استان مشکلات امکانات و خوابگاه دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

احمدزاده عنوان کرد: از آنجایی که بلاتکلیفی دانشگاه فرهنگیان مشکل همه استان ها است، می طلبد نامه خطاب به دو وزیر آموزش و پرورش و وزارت علوم مبنی بر بلاتکیلفی دانشگاه ارسال شود.

احمدزاده عنوان کرد: در اجلاسیه استانداران قطعاً این موضوع را مطرح می کنیم تا با پیگیری در مراتب بالاتر در نهایت تدبیری اساسی برای رفع مشکل دانشگاه فرهنگیان اندیشیده شود.

استاندار بیان کرد: در استان ۵۰ میلیارد تومان به این دانشگاه اختصاص می دهیم، هرچند گوشه ای از مشکلات را رفع نخواهد کرد.

وی با اشاره به سیاست وزارت علوم برای تجمیع دانشگاه های پیام نور، گفت: در صورت همکاری وزارت آموزش و پرورش ساختمان دانشگاه پیام نور در کنار سد شاه قاسم یاسوج در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار می گیرد.