سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 7 May , 2024
۲۲۰ مرکز رشد در مراکز استان ها و دانشگاه ها تاسیس شده است |

[ad_1]  ۲۲۰ مرکز رشد در مراکز استان ها و دانشگاه ها تاسیس شده است.   – ایسنا/لرستان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت:  ۲۲۰ مرکز رشد در مراکز استان ها و دانشگاه ها تاسیس شده است.   محمدعلی زلفی گل در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۲۲۰ مرکز رشد در دانشگاه های مراکز استان ها و […]

۲۲۰ مرکز رشد در مراکز استان ها و دانشگاه ها تاسیس شده است.

محمدعلی زلفی گل در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۲۲۰ مرکز رشد در دانشگاه های مراکز استان ها و دانشگاه های کلان شهرها تاسیس شده است.

وی تصریح کرد: ۴۰ هزار شغل دانش بنیان توسط پارک های علم و فناوری در طول یک سال گذشته در کشور ایجاد شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ۵۲ پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد، افزود: با توجه به قانون جهش تولید که مجلس شورای اسلامی آن را تصویب کرده، اکثر وزارتخانه ها مکلف شدند که آیین نامه دانش بنیانی خود را در هیات دولت مصوب کنند، که در کمیسیون علمی دولت یعنی وزارت علوم تصویب می شود.

زلفی گل اضافه کرد: پارک های علم و فناوری برای همه وزارتخانه ها پیش بینی شده که ثمر آن سال های بعد محقق خواهد شد.

وی بیان کرد: خوشبختانه مجلس در کمیسیون تلفیق موافقت کرده ۵ درصد از مجموع اعتبارات هر دانشگاه برای امور فرهنگی هزینه شود که این مبلغ قابل توجهی بوده که در بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: این بودجه در اختیار روسای دانشگاه و دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری قرار خواهد گرفت.