سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 7 May , 2024
آمایش آموزش عالی چیست و چرا رهبری بر روی آن تأکید دارند؟/ مسیر پر پیچ و خم اجرای سند و عزم جزم وزارت علوم برای تحقق فرمان رهبری

[ad_1] پنجشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۹۲۰۲۳-۰۴-۲۰سياسي «آمایش آموزش عالی» در سخنرانی مقام معظم رهبری در میان فعالان دانشجویی مورد تأکید قرار گرفته است، اما آمایش آموزش عالی چیست و چرا رهبری بر روی آن تأکید دارند؟ – گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ طرح آمایش آموزش عالی چند سالی است که از طرف […]

پنجشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۹۲۰۲۳-۰۴-۲۰سياسي

«آمایش آموزش عالی» در سخنرانی مقام معظم رهبری در میان فعالان دانشجویی مورد تأکید قرار گرفته است، اما آمایش آموزش عالی چیست و چرا رهبری بر روی آن تأکید دارند؟ – گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ طرح آمایش آموزش عالی چند سالی است که از طرف وزارت علوم مطرح شده است، این طرح مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی را دارد اما هنوز آنطور که باید اجرایی نشده است.

اما اصلا آمایش آموزش عالی چیست و اجرای آن چه ضرورتی دارد؟ سند آمایش آموزش عالی به عنوان چراغ راه آموزش عالی به خصوص برای نظم دهی به فعالیت های دانشگاه های کشور به شمار می رود، با نگاهی آماری به وضعیت دانشگاه ها و رشد بی رویه آنها به ویژه از سال ۸۰ به بعد می توان درک بهتری از اهمیت چرایی و ضرورت تدوین این سند داشت.

* سند آمایش آموزش عالی در ۹ بند سند آمایش آموزش عالی در ۹ بند با درنظر گرفتن شرایط دانشگاه ها، مواردی را برای اعمال تغییرات گسترده در این زمینه تعیین کرده است.

ماده یک آن تاکید ویژه ای به آمایش سرزمینی و تقسیم بندی کشور به ۱۰ منطقه آموزشی دارد.

نخستین ماده این سند البته شامل دو تبصره هم می شود که براساس آن تغییر در وضعیت دانشگاه های پیام نور، علمی-کاربردی و فرهنگیان باید به تصویب خود شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد اما تغییر در حوزه و تعداد مناطق تعیین شده با پیشنهاد وزارت علوم

برچسب ها: آموزش عالیآموزشعالیآمایشسند آمایش آموزش عالیسند آمایششورایعالی انقلاب فرهنگی

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.