پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار درنشست هم اندیشی توانمندسازی نیروی های بومی موردنیازصنایع سواحل مکران گفت: دانشگاه درمسیر توانمندسازی این نیروهاگام های اساسی برداشته است.به گزارش روابط عمومی واموربین الملل سازمان منطقه آزادچابهارناصرآبروش افزود:اهمیت برگزاری این هم‌اندیشی در راستای بررسی چالش ها و برون رفت از وضعیت کنونی برای جذب نیروی توانمند برای صنایع سنگین […]

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار
درنشست هم اندیشی توانمندسازی نیروی های بومی موردنیازصنایع سواحل مکران گفت: دانشگاه درمسیر توانمندسازی این نیروهاگام های اساسی برداشته است.به گزارش روابط عمومی واموربین الملل سازمان منطقه آزادچابهارناصرآبروش افزود:اهمیت برگزاری این هم‌اندیشی در راستای بررسی چالش ها و برون رفت از وضعیت کنونی برای جذب نیروی توانمند برای صنایع سنگین و سبک بندر چابهار می باشد.آبروش درادامه به چالش های مراکز آموزش عالی پرداخت واظهارداشت: در گام نخست نیازهای آموزشی صنایع می بایست طرح موضوع و سپس برنامه هابرای پیاده سازی تدوین شود.وی افزود: برای تعریف دوره های کوتاه مدت، دانشگاه ها می توانند به راحتی نیازهای مورد نیازصنایع را برطرف نمایند.ایشان بیان کرد: برای دوره‌های منجر به مدارک تحصیلی آکادمیک و بلندمدت بین ۲ تا ۴ سال نیاز به برنامه ریزی مناسب با داشتن چشم اندازدر بلند مدت می باشد. وی گفت: دانشگاه ها به لحاظ جذب اعضای هیات علمی و تعریف دوره های بلند مدت با چالش‌های اساسی روبه رو هستند و در بلندمدت ممکن است متضرر شوند.سرپرست دانشگاه خاطرنشان ساخت: شرکت های بخش خصوصی به دلیل بحران های اقتصادی پیش رو و نوسانات ارزی و تامین به موقع منابع مالی در پروژه ها نمی‌توانند به درستی نیازها و تعهد شان رامحقق نمایند.وی تصریح کرد: همه مسئولین می‌بایست در رفع موانع صنایع رسیدگی و صنایع نیز هرچه سریع تر نیازهای مورد انتظار را با برنامه های بلندمدت دانشگاهها اعلام تا اهداف برابر تاکیدات مقام معظم رهبری به صورت واقعی تحقق پیداکند. شایان ذکراست این نشست به میزبانی دانشگاه ببن المللی چابهار، همکاری دببرخانه ستادتوسعه سواحل مکران ودانشگاه علم وصنعت باحضورفعالین اقتصادی بخش خصوصی ،اساتید دانشگاه ، دانشجویان وفعالین اجتماعی برگزارشد.