یکشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۳
Sunday, 14 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

بازه زمانی جذب اعضای هیات علمی تسریع می شود | رییس مرکز جذب

[ad_1] رییس مرکز جذب وزارت علوم از تسریع بازه زمانی جذب اعضای هیات علمی خبرداد و گفت: تمهیداتی اندیشیده شده که به محض فراخوان جذب، دانشگاه ها افراد شرکت کننده را غربالگری علمی کنند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم محمد خلج امیرحسینی رییس مرکز جذب […]

[ad_1]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم محمد خلج امیرحسینی رییس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم در نشست روسای دانشگاه های منطقه ۹ کشور در دانشگاه حکیم سبزواری گفت: بسیاری از دانش آموختگان متقاضی جذب هستند لذا از طریق فرایند جذب با رویکرد دقت و سرعت تلاش می شود تا بهترین های علمی، فرهنگی و اجتماعی در رقابت عادلانه برگزیده شوند.

وی تصریح کرد: تمهیداتی اندیشیده شده تا با کار جهادی، به محض فراخوان جذب، دانشگاه ها افراد شرکت کننده را غربالگری علمی کنند و مصاحبه عمومی و سپس امور هیات اجرایی نیز انجام گیرد.

رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم گفت: باید ترتیبی اتخاذ شود تا کارگاه های مختلفی برای جذب افراد شایسته فعال شوند و پس از انجام امور علمی، عمومی و اجرایی، تلاش شود تا پرونده های بدون مشکل در بازه ای سه ماهه از طریق مرکز جذب تعیین تکلیف شوند.

وی گفت: با توجه به علاقه مندی بسیاری از دانش آموختگان به جذب در دانشگاهها و نیز آثار علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاهها در توسعه کشور، بازه زمانی جذب اعضای هیات علمی تسریع می شود.

[ad_2]