پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
به منظور حمایت های علمی ، آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه سیستان و بلوچستان امضاء شد
در راستای اهداف سندچشم انداز و سیاست های کلی نظام و همچنین به منظور توسعه و ارتقائ زمینه های همکاری مشترک ،بهره مندی از ظرفیت های موجود تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه سیستان و بلوچستان امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار به منظور حمایت و استفاده بهینه از توانمندی های علمی، آموزشی، پژوهشی در پروژه ها و تحقیقات استانی و ملی با عنایت به ظرفیت های موجود و همچنین آموزش های کوتاه مدت راه اندازی شتاب دهنده، استارت آپ ها و کسب و کارها درحوزه دانشگاه با حضور ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار و غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه سیستان وبلوچستان به امضاء رسید.

در این تفاهم نامه قرار است دو طرف همکاری دو جانبه در برگزاری دوره های آموزش های کوتاه مدت و وبینارهای مشترک بین المللی، همکاری در تعاملات بین المللی در برگزاری کنفرانس ها،سمینارها، و نمایشگاه ،راه اندازی شتاب دهنده استارت آپ و کسب و کارهای بین المللی در منطقه ازاد چابهار با رویکرد استفاده از دانشجویان و اساتید بصورت مشترک، استفاده از کلیه امکانات و توانمندی های علمی، آموزشی ،تحقیقاتی، خدماتی، رفاهی و تجهیزاتی اعم از نرم افزاری و سخت افزاری بصورت مشترک و فی مابین دو دانشگاه انتقال تجربیات در حوزه آموزشی، پژوهشی، علمی و دانشجویی ، استفاده از اساتید مورد نیاز فی ما بین دو دانشگاه در رشته های مورد توافق و نیازمندی طرفین ، جذب دانشجو و به اشتراک گذاری رشته های فی مابین در راستای تبادل دانشجو بین الملل ، استفاده فی ما بین از زیرساخت های الکترونیکی دو دانشگاه ، همکاری در زمینه تولید محتوا و استفاده از پایگاه های علمی مشترک ، همکاری در اجرایی تعاون طبق ضوابط وزارت علوم و همچنین استفاده فی ما بین از کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی همکاری دو جانبه داشته باشند.

مدت زمان این تفاهم نامه از تاریخ شروع ۲۴ اسنفندماه ۹۹ / ۵ سال می باشد که تمدید و ادامه فعالیت آن بازنگری ، اصلاح و تغییرات اساسی در مفاد این تفاهم نامه با توافق نمایندگان تام الاختیار طرفین وموافقت امضاء کنندگان بلامانع است.