جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

تشکل های دانشجویی در البرز باید فعال شوند | مدیرکل سیاسی،

شنبه، ۳ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۴۰۲۰۲۳-۰۶-۲۴سیاسی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم در حمایت از جامعه دانشجویی و توجه به مسائل دانشجویان، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرج، سید محمد میثم بصام تبار، مدیرکل سیاسی، انتخابات و […]

شنبه، ۳ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۴۰۲۰۲۳-۰۶-۲۴سیاسی

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم در حمایت از جامعه دانشجویی و توجه به مسائل دانشجویان، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرج، سید محمد میثم بصام تبار، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز،  در جریان بازدید از پردیس دانشگاه هنر، گفت: عمده مسائل و دغدغه های دانشجویان استان البرز بصورت تخصصی در کمیسیون دانشجویی استان بررسی و برای آن تصمیم گیری می شود و در موارد خاص نیز اگر نیاز باشد بصورت مستقیم از وزارت علوم مسائل دانشگاه های استان مورد پیگیری قرار می گیرد.

وی ضمن تبیین اهمیتی که دولت سیزدهم برای موضوع فرهنگ و هنر قائل است، به نقش متفاوت دانشگاه هنر در استان البرز بعنوان دانشگاه تخصصی که به پرورش هنرمندان شاخصی در رشته های مختلف هنری می پردازد، اشاره کرد.

این مقام مسؤول اضافه کرد: نقش هنرمندان در گفتمان سازی از بستر فرهنگ و هنر جایگاه این دانشگاه را شاخص تر ساخته است بنابراین هنر هیات علمی دانشگاه و اساتید و مدیران این است که چگونه از این ظرفیت های هنری در جهت ارتقاء سطح فرهنگ بهره ببرند.

بصام تبار خاطر نشان کرد: تاثیر صنعت سینما، موسیقی، هنر و معماری در رویدادهای سیاسی و اجتماعی نیز بلاانکار است.

برچسب ها: استاناستانداری البرزدانشگاهتقسیمات کشوریالبرزدانشجوییدانشگاه هنر

آخرین اخبار سرویس:

تشکل های دانشجویی در البرز باید فعال شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.