لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۱۰:۲۲:۵۶

تمام قد در خدمت مردم و تولیدکنندگان یزد هستیم | تمام تلاش

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

تمام تلاش خود را برای تحقق شعار امسال به کار خواهیم بست و تمام قد در خدمت مردم و تولیدکنندگان خواهیم بود.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، مهران فاطمی در نشستی با فعالان حوزه تولید و صنعتگران استان یزد اظهار داشت: با مردم عهد بسته ایم که پاسخگو باشیم و باید فرامین رهبر معظم انقلاب که جامعه علمی نیز بر آن صحه می گذارد را اجرا کنیم.

وی با اشاره به موفقیت های استان یزد در سال گذشته ادامه داد: در عرصه تولید رشد ۷.

۵۵ درصدی داشتیم که این آمار به صورت کشوری استخراج شده همچنین در اشتغال و فضای کسب و کار نیز با همه سختی هایی که وجود داشت، استان یزد از رتبه ۱۵ کشور به رتبه ۶ ارتقا یافت.

فاطمی عنوان کرد: به ۹۶ درصد منابع بانکی استان تسهیلات داده شد و در عرصه دانش بنیان نیز بر اساس ارزیابی معاون علمی فناوری وزارت علوم و همچنین معاونت ریاست جمهوری، استان یزد مقام برتر کشور را کسب کرد.

استاندار یزد گفت: در سفر هیئت دولت به یزد نیز بواسطه همین مقام برتر دانش بنیان، یزد پایلوت قانون جهش تولید شرکت های دانش بنیان شد و در حوزه اشتغال آفرینی نیز بالاترین کاهش نرخ رشد بیکاری کشور طی چهار فصل متمادی مربوط به استان یزد است.

وی با بیان اینکه هنور قانع کننده نیست و اشتغال تحصیل کردگان باید در این عرصه روز به روز افزایش یابد، تصریح کرد: امسال نیز علاوه بر دنبال ک

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی