سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دومین جشنواره جایزه ملی شهیدسلیمانی دی ماه برگزار می شود

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم گفت: دومین جشنواره جایزه ملی شهیدسلیمانی دی ماه در کشور برگزار می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از همدان سید فردین تقی پور امشب در آیین افتتاح چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از همدان سید فردین تقی پور امشب در آیین افتتاح چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور اظهار کرد: برنامه های مختلفی طی دو سال اخیر در حوزه دانشجویان شاهد و ایثارگر با هدف امیدآفرینی و مشارکت همه دانشجویان طراحی شده است.

وی بیان کرد: سال ۱۴۰۱ جشنواره جایزه ملی شهید سلیمانی (سردار دلها) را داشتیم و امسال نیز دومین جشنواره جایزه ملی را در دی ماه برگزار خواهیم کرد.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم با اشاره به اینکه دو دوره بصیرت افزایی برگزار شده است گفت: جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری نیز سال گذشته برگزار شد و امسال نیز دومین دوره آن برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه علاقمندان می توانند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند افزود: بعد از وقفه ۱۰ ساله سومین المپیاد فرهنگی و ورزشی شاهد و ایثارگر را در اصفهان داشتیم و امسال چهارمین دوره آن در دانشگاه بوعلی برگزار می شود.

تقی پور با اشاره به اینکه المپیاد فرهنگی و ورزشی بعدی سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد گفت: این المپیاد در حوزه دختران با رضایت بالای ۸۵ درصدی و با کیفیت بالا بر