یکشنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۳
Sunday, 14 April , 2024
رشته های درخواست شده دانشگاه ها از امسال باید پیوست اشتغال داشته باشند

رشته هایی که از امسال درخواست می شوند باید پیوست اشتغال داشته باشند، چرا که حق دانشجو این است که پس از دانش آموختگی حتما وارد بازار کار شود و می توان در این زمینه شیوه نامه دقیقی تعیین کرد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، قاسم […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، قاسم عموعابدینی در همایش کنگره ملی آموزش هدفمند، مهارتی و نیازمحور با حضور وزیر علوم و معاونان وزارت علوم و برخی مسئولان دانشگاهی در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: جریان آموزش هدفمند در راستای مهارت محوری است و باید در تمام دانشگاه ها برای تمام مقاطع انجام شود.

وی افزود: در هیئت جذب بیش از نیمی از مصاحبه شوندگان رد می شوند و در ارشد و دکتری نیز وضعیت همین است، آرزوی ما در وزارت علوم این است که در دفترچه کنکور مقابل تمام رشته ها ذکر شود که آن رشته حتما هدفمند است و منتهی به شغل می شود.

عموعابدینی تاکید کرد: وظیفه دانشگاه ها تربیت انسان فهیم، خردمند و توانمند است تا بتواند شغل های موجود را احراز کند.

معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: بسیاری از رشته ها را بررسی کردیم و آن هایی که شغل نداشتند را کمرنگ کردیم و در نهایت از دفترچه کنکور امسال حذف شدند و این حق دانشجو است که پس از دانش آموختگی حتما وارد بازار کار شود.