پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
ثبت نام آزمون اختصاصی دکتری ۱۴۰۲ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد

[ad_1] طبق اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ثبت نام برای پذیرش دکتری ۱۴۰۲ از طریق برگزاری آزمون اختصاصی ویژه طلاب آغاز شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، طبق اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ثبت نام […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، طبق اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ثبت نام برای پذیرش دکتری ۱۴۰۲ از طریق برگزاری آزمون اختصاصی ویژه طلاب آغاز شد.

با مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته روان شناسی فقط دانشجوی خانم، و در رشته های جامعه شناسی، مدیریت، فلسفه تعلیم و تربیت و علوم اقتصادی فقط دانشجوی آقا می پذیرد.

ظرفیت پذیرش در هر رشته تحصیلی حداکثر ۴ نفر (۲نفر روزانه و ۲نفر نوبت دوم) اعلام شده است که تحصیل در نوع روزانه رایگان و در نوع نوبت دوم براساس تعرفه مصوب وزارت علوم شهریه دریافت می شود.

مهلت ثبت نام تا تاریخ ۱۴۰۲٫

۴٫

۳۱ و زمان برگزاری آزمون کتبی روز جمعه ۱۴۰۲٫

۶٫

۳۱ اعلام شده و محل برگزاری آزمون، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (پردیسان قـم) است.

داوطلبان می توانند بعد از مطالعه دقیق راهنمای ثبت نام در آزمون اختصاصی ورودی مقطع دکتری(Ph.

D)، ویژه طلاب نسبت به ثبت نام اقدام کنند.