شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 13 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

[ad_1] پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ایستگاه پژوهش و فناوری ‏اقیانوس شناسی (چابهار) بازدید کرد. ‏ – خبرگزاری آریا – پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ایستگاه پژوهش و فناوری ‏اقیانوس شناسی (چابهار) بازدید کرد. ‏به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا به نقل […]

[ad_1]

‏به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا به نقل از پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، صالحی ضمن بازدید از ساختمان اصلی و آزمایشگاه های ‏ایستگاه، از نزدیک در جریان توانمندی ها، قابلیت ها و فعالیت های تحقیقاتی، آزمایشگاهی و ‏میدانی این ایستگاه، قرار گرفت.

‏ مرتضی توکلی رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی نیز در این بازدید ضمن ‏ارائه گزارشی از فعالیت های تحقیقات دریایی، به تشریح مشکلات موجود در ایستگاه چابهار از ‏جمله فرسودگی ساختمان و نیاز مبرم به رسیدگی وضعیت آن و همچنین تجهیز آزمایشگاه ها ‏پرداخت و در ادامه از حسن نظر و توجه معاون پژوهشی وزارت علوم، به فعالیت های تحقیقات دریایی، تقدیر کرد.

‏ صالحی ظرفیت ایستگاه چابهار پژوهشگاه را بالا و مهم توصیف کرد و ضمن اشاره به عزم دولت ‏در توسعه و پیشرفت سواحل مکران، نقش ایستگاه چابهار را در مطالعات سواحل کلیدی دانست و ‏گفت که تمام توان خود را برای رسیدگی به وضعیت این ایستگاه به کار خواهند گرفت.

[ad_2]