جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

هجدهمین دوره طرح اردوهای ایران مرز پرگهر در کردستان برگزار شد

هجدهمین دوره طرح اردوهای ایران مرز پرگهر به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد کردستان دیروز، سوم تیرماه در سنندج برگزار شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا از کردستان، هجدهمین دوره ملی اردوهای ایران مرز پرگهر به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد کردستان و در راستای اجرای رویکرد […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا از کردستان، هجدهمین دوره ملی اردوهای ایران مرز پرگهر به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد کردستان و در راستای اجرای رویکرد جدید این طرح مبنی بر بازدید از شرکت های دانش بنیان شاخص(آچار) دیروز، سوم تیرماه برگزار شد.

در این بازدید یک روزه دانشجویان با بازدید از شرکت دانش بنیان کاوش فراز آبیدر سنندج با ماشین آلات و فرایند تولید دستگاه های  CNC (برش چوب) و چگونگی قرار گرفتن در پروسه شرکت های دانش بنیان آشنا شدند.

شرکت فراز سی ان سی اولین تولیدکننده ماشین های سی ان سی  در استان و تنها تولیدکننده کنترلرهای سی ان سی و لیزر در ایران بوده که زیر نظر وزارت علوم فعالیت دارد.

ماشین آلات تولیدی این شرکت سازگار با کلیه نرم افزارهای سی ان سی.

آرتکم، آسپیر و پاور میل بوده و قدرتمند، بدون خطا، دقت صد میکرون بدون لرزش، برش چوب وMDF، سنگ و فلزات نرم، منبت کاری و حکاکی ۳ بعدی است.

این شرکت در راستای استفاده بهینه از این دستگاه ها و قطعات تولیدی صفر تا صد ماشین کاری و ابزار شناسی را به صورت رایگان به مشتریان خود آموزش می دهد.