پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
تشکل های دانشجویی در البرز باید فعال شوند | مدیرکل سیاسی،

[ad_1] شنبه، ۳ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۴۰۲۰۲۳-۰۶-۲۴سياسي مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم در حمایت از جامعه دانشجویی و توجه به مسائل دانشجویان، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرج، سید محمد میثم بصام تبار، مدیرکل سیاسی، انتخابات […]

شنبه، ۳ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۴۰۲۰۲۳-۰۶-۲۴سياسي

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم در حمایت از جامعه دانشجویی و توجه به مسائل دانشجویان، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرج، سید محمد میثم بصام تبار، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز،  در جریان بازدید از پردیس دانشگاه هنر، گفت: عمده مسائل و دغدغه های دانشجویان استان البرز بصورت تخصصی در کمیسیون دانشجویی استان بررسی و برای آن تصمیم گیری می شود و در موارد خاص نیز اگر نیاز باشد بصورت مستقیم از وزارت علوم مسائل دانشگاه های استان مورد پیگیری قرار می گیرد.

وی ضمن تبیین اهمیتی که دولت سیزدهم برای موضوع فرهنگ و هنر قائل است، به نقش متفاوت دانشگاه هنر در استان البرز بعنوان دانشگاه تخصصی که به پرورش هنرمندان شاخصی در رشته های مختلف هنری می پردازد، اشاره کرد.

این مقام مسؤول اضافه کرد: نقش هنرمندان در گفتمان سازی از بستر فرهنگ و هنر جایگاه این دانشگاه را شاخص تر ساخته است بنابراین هنر هیات علمی دانشگاه و اساتید و مدیران این است که چگونه از این ظرفیت های هنری در جهت ارتقاء سطح فرهنگ بهره ببرند.

بصام تبار خاطر نشان کرد: تاثیر صنعت سینما، موسیقی، هنر و معماری در رویدادهای سیاسی و اجتماعی نیز بلاانکار است.

برچسب ها: استاناستانداری البرزدانشگاهتقسیمات کشوریالبرزدانشجوییدانشگاه هنر

آخرین اخبار سرویس:

تشکل های دانشجویی در البرز باید فعال شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.