لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۶:۰۰:۳۴

وزیر علوم: برای اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب جدی هستیم؛ ساز و کار برخورد با رفتار هایی که قانونی نیست دیده شده است

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

جمعه، ۹ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۱۲۰۲۳-۰۶-۳۰دانش

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای وزارت علوم درنظر گرفته شده، – گفت: وزارت علوم به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره عفاف و حجاب و همچنین اجرای موارد قانونی در این حوزه که برای دانشگاه ها وجود دارد اهتمام جدی دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران، به نقل از فارس، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما در وزارت علوم به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره عفاف و حجاب و همچنین اجرای موارد قانونی در این حوزه که برای دانشگاه ها وجود دارد، اهتمام جدی داریم.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای وزارت علوم درنظر گرفته شده، گفت: وزارت علوم به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره عفاف و حجاب و همچنین اجرای موارد قانونی در این حوزه که برای دانشگاه ها وجود دارد اهتمام جدی دارد.

وی همچنین گفت: هر محیطی یک سری قواعد و مقررات خاص خودش را دارد که باید رعایت شود و طبیعی است که در دانشگاهها هم قواعد و مقرراتی وجود دارد و چناچه رعایت نشود ساز و کار قانونی برخورد با رفتارهایی که قانونی نیست هم دیده شده است.

برچسب ها: شورای عالی انقلاب فرهنگیوزیر علوم، تحقیقات و فناوریشورای عالی انقلابانقلاب فرهنگیوزارت علومتحقیقات و فناوریعفاف و حجاب

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی