شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

پذیرش دانشجو در دانشگاه قرآن و حدیث + جزییات | حوزه/ دانشگاه

شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۳۵۲۰۲۳-۰۴-۱۵دانش حوزه/ دانشگاه قرآن و حدیث با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق آزمون اختصاصی از میان برادران و خواهران طلبه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد. – به گزارش سایت قطره و […]

شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۳۵۲۰۲۳-۰۴-۱۵دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری حوزه از تهران، دانشگاه قرآن و حدیث با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق آزمون اختصاصی از میان برادران و خواهران طلبه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد تحصیل به شیوه های حضوری و مجازی بازه ثبت نام : ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ تا ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام: مقطع ارشد: https://b2n.

ir/arshad1402 مقطع دکتری: https://b2n.

ir/doktori1402 تلفن تماس: ۰۹۰۰۲۱۵۱۲۹۰ – ۰۹۳۵۲۹۵۱۲۹۰ کانال مربوط به پذیرش آزمون اختصاصی سال ۱۴۰۲: eitaa.

com/tolab1402 ضمنا علاوه بر شماره های بالا، جهت راهنمایی و مشاوره برای مقطع ارشد (مجازی) در استان خراسان رضوی می توانید با شماره ۰۹۱۵۱۰۱۳۰۷۳ تماس حاصل نمایید.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوریسازمان سنجش آموزش کشورسازمان سنجش آموزشتحقیقات و فناوریکارشناسی ارشدعلوم تحقیقاتخواهران طلبه

آخرین اخبار سرویس:

پذیرش دانشجو در دانشگاه قرآن و حدیث + جزییات

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.