یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 12 May , 2024
بهره برداری از ۱۵۰ واحد خوابگاهی در دانشگاه ها در هفته دولت

[ad_1] سه شنبه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۴۰۲۰۲۳-۰۸-۰۱دانش مشاور طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بهره برداری ۱۵۰ واحد خوابگاهی در دانشگاه ها در هفته دولت خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، مهدی اکبرپور در نشست اجرایی نمودن تفاهم […]

سه شنبه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۴۰۲۰۲۳-۰۸-۰۱دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، مهدی اکبرپور در نشست اجرایی نمودن تفاهم نامه منعقده میان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت راه و شهرسازی به منظور تأمین زمین و احداث واحدهای مسکونی برای اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که امروز (سه شنبه) در سالن شهدای جهاد علمی این وزارتخانه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت اباعبدلله الحسین (ع) اظهار داشت: نزدیک به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع ساختمان نیمه کاره با پیشرفت ۵۰ درصد در سطح دانشگاه های کشور وجود دارد که موظف هستیم برای اتمام آن ها برنامه ریزی و اولویت بندی کنیم.

وی با بیان اینکه نگاهمان باید مبتنی بر تامین بودجه باشد، بیان کرد: در این راستا باید بستر کمک خیرین، درآمد اختصاصی دانشگاه و ماده ۲۳ طرح ملی نهضت مسکن نیز مدنظر قرار گیرد.

مشاور طرح های عمرانی و دبیر قرارگاه احداث خوابگاه های متاهلی در ادامه سخنان خود تاکید کرد که هیچ طرح عمرانی جدیدی در دانشگاه ها بدون هماهنگی و تامین بودجه نباید آغاز شود.

وی درخصوص خوابگاه های دانشجویی متاهلی تصریح کرد: مطابق آخرین آمار ۱۵۰۳ خوابگاه دانشجویی متاهلی داریم.

برچسب ها: دانشگاه هاتحقیقات و فناوریوزارت علومدانشگاهوزارت علوم تحقیقات و فناوریوزارتبهره برداری

آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از ۱۵۰ واحد خوابگاهی در دانشگاه ها در هفته دولت

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.