حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1492 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
وبینار آنلاین ریاضیات و زنان در گذر زمان
وبینار آنلاین با موضوعیت ریاضیات سخاوتمند و زنان و ریاضیات در گذر زمان با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، برنامه “سخنرانی جذاب ریاضیات سخاوتمند”، بمناسبت بزرگداشت روز جهانی زنان در ریاضیات (زاد روز زنده یاد مریم میرزاخانی) با اجرای پروفسور مجید میرزا وزیری و سخنرانی کاربردی “زنان و ریاضیات در گذر زمان”، با اجرای سرکار خانم دکتر کیمیا نارنجانی با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار در روز شنبه ۲۵ اردیبهشت ساعت 20 الی 21:30 برگزار می گردد.

فلذا از کلیه علاقمندان دعوت می شود در این وبینار آنلاین شرکت نمایند.

لینک ورود: http://Elr.iuc.ac.ir/ch/meeting
(به صورت مهمان وارد شوید)