سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

تحرک بخشی زیست بوم نوآوری استان ها با طرح «تانا» | سرپرست

چهارشنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۵۵۲۰۲۳-۰۴-۱۲دانش سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به منظور توسعه و تقویت اکوسیستم نوآوری در استان های کشور، این معاونت، پیشبرد طرح توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها (تانا) را در دستور کار خود قرار داده است. – سرپرست معاونت فناوری و نوآوری […]

چهارشنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۵۵۲۰۲۳-۰۴-۱۲دانش

– سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به منظور توسعه و تقویت اکوسیستم نوآوری در استان های کشور، این معاونت، پیشبرد طرح “توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها (تانا)” را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، امید رضایی فر، در تشریح طرح تانا گفت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم تا کنون در تلاش بوده که با تکیه بر ظرفیت ها و پتانسیل های مراکز دانشگاهی، پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد و پیوند زدن آن به نیازهای فناورانه و مسائل کشور، اقدام به توسعه و تقویت اکوسیستم نوآوری در استان های کشور کند.

به همین منظور، این معاونت پیشبرد طرح توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها (تانا) را در دستور کار خود قرار داده است.

وظیفه اصلی توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها (تانا) رضایی فر درخصوص وظیفه اصلی توسعه اکوسیستم نوآوری استان ها گفت: در طرح تانا پارک علم و فناوی نیازهای فناورانه دستگاه های اجرایی و صنایع استان را شناسایی و سپس این نیازها از طریق فراخوان به دانشگاه ها، پژوهشگاه ه

برچسب ها: اکوسیستم نوآورینوآوریاستان هااکوسیستماستان های کشورفناوریتحقیقات و فناوری

آخرین اخبار سرویس:

تحرک بخشی زیست بوم نوآوری استان ها با طرح «تانا»

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.