لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۵:۳۶

خبر خوب وزارت علوم برای دانشجویان دستیار فناوری در کهگیلویه و بویراحمد

On the way to the fourth generation university

مدیرکل پشتیبانی و امور فناوری نوآوری وزارت علوم خبر خوبی به دانشجویان همکار با دانش بنیان ها در کهگیلویه و بویراحمد داد.

– علیرضا زراسوند مدیرکل پشتیبانی و امور فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفت وگو با خبرگزاری فارس در گچساران اظهار کرد: در بازدید سه روزه که از کهگیلویه و بویراحمد انجام دادیم جلسات خوبی با مقامات این استان برگزار شده است، که عمدتاً علایق ما در حوزه توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

وی بیان کرد: در مرکز، شاخص ها و آمار و ارقامی داریم که در استان ها آنها را چک کرده و بررسی می کنیم.

مدیرکل پشتیبانی و امور فناوری نوآوری وزارت علوم تصریح کرد: دیدار خوبی با استاندار و مدیران کل کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد و بازدیدهایی از شرکت های دانش بنیان این استان صورت گرفته است.

زرآسوند با اشاره به افتتاح یک مرکز نوآوری و کارآفرینی در یاسوج عنوان کرد: این یک اتفاق خوب و مهم برای کهگیلویه و بویراحمد است که یک مرکز با استانداردهای فوق العاده بالا افتتاح شده است.

وی گفت: برای راه اندازی این مرکز استاندار کهگیلویه و بویراحمد بسیار کمک کردند اما واقعیت این است که هنوز با شرایط ایده آل شاخصی که در حوزه فناوری وجود دارد این استان فاصله دارد.

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements