شنبه, ۲۵ فروردین , ۱۴۰۳
Saturday, 13 April , 2024
خبر خوب وزارت علوم برای دانشجویان دستیار فناوری در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل پشتیبانی و امور فناوری نوآوری وزارت علوم خبر خوبی به دانشجویان همکار با دانش بنیان ها در کهگیلویه و بویراحمد داد. – علیرضا زراسوند مدیرکل پشتیبانی و امور فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفت وگو با خبرگزاری فارس در گچساران اظهار کرد: در بازدید سه روزه که از کهگیلویه و بویراحمد انجام دادیم […]

– علیرضا زراسوند مدیرکل پشتیبانی و امور فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفت وگو با خبرگزاری فارس در گچساران اظهار کرد: در بازدید سه روزه که از کهگیلویه و بویراحمد انجام دادیم جلسات خوبی با مقامات این استان برگزار شده است، که عمدتاً علایق ما در حوزه توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

وی بیان کرد: در مرکز، شاخص ها و آمار و ارقامی داریم که در استان ها آنها را چک کرده و بررسی می کنیم.

مدیرکل پشتیبانی و امور فناوری نوآوری وزارت علوم تصریح کرد: دیدار خوبی با استاندار و مدیران کل کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد و بازدیدهایی از شرکت های دانش بنیان این استان صورت گرفته است.

زرآسوند با اشاره به افتتاح یک مرکز نوآوری و کارآفرینی در یاسوج عنوان کرد: این یک اتفاق خوب و مهم برای کهگیلویه و بویراحمد است که یک مرکز با استانداردهای فوق العاده بالا افتتاح شده است.

وی گفت: برای راه اندازی این مرکز استاندار کهگیلویه و بویراحمد بسیار کمک کردند اما واقعیت این است که هنوز با شرایط ایده آل شاخصی که در حوزه فناوری وجود دارد این استان فاصله دارد.