لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۶:۴۸:۱۷

درخواست رییس دانشگاه تهران برای امتداد ناحیه نوآوری دانشگاه تهران تا میدان بهمن

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

ناحیه نوآوری دانشگاه تهران عمدتاً در منطقه ۶ تهران است و درخواست داریم که با مساعدت مدیران شهری این ناحیه نوآوری تا میدان بهمن امتداد پیدا کند.

– مقیمی تصریح کرد: هدف معاونت علمی این است که برای توسعه فناوری، جامعه هدف خود را انتخاب کند و از طرفی وزارت علوم نیز بایستی علم نافع را تولید کند تا علم در خدمت جامعه باشد.

رییس جمهور محترم نیز بر این موضوع تأکید دارند که دانشگاه ها برای حل مسائل ورود کنند و برای حل این مسائل چه نهادهایی بهتر از پارک ها و شرکت های دانش بنیان است.

مقیمی تصریح کرد: شهرداری تهران در دوره دکتر زاکانی، توسعه شهری و توسعه محلی را از طریق دانش بنیان ها هدف گذاری کرده است.

وی تأکید کرد: دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور باید اثرگذار باشد.

ما زمانی کار خود را درست انجام داده ایم که مردم طعم شیرین علم را بچشند.

رییس دانشگاه تهران گفت: ناحیه نوآوری دانشگاه تهران تلاش دارد در توسعه محلی و رفاه مردم عمل کند.

وی گفت: ناحیه نوآوری فضای خوبی را مهیا کرده و علم و دانشگاه را به زندگی مردم می برد و مردم باید از حضور دانش بنیان ها احساس مزاحمت نکنند.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی