شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

روش و مدیریت تحقیق و مستندسازی نتایج حاصل از پژوهش

جهت توانمند سازی اساتید واعضای هیات علمی دانشگاه برگزار می‌شود از کلیه متقاضیان دعوت به عمل می آید در دوره روش و مدیریت تحقیق و مستند سازی نتایج حاصل از پژوهش (ویژه اساتید دانشکده های مهندسی،علوم،هنر و معماری) به صورت مجازی حضور بهم رسانند. با تدریس دکتر محمد جواد عابدینی عضو هیئت علمی بخش […]

جهت توانمند سازی اساتید واعضای هیات علمی دانشگاه برگزار می‌شود

از کلیه متقاضیان دعوت به عمل