شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

فراخوان پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می‌شود. کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که دارای سوابق آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شاخص […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می‌شود. کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که دارای سوابق آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شاخص می باشند می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

جهت اطلاع از شرایط، مدارک و ضوابط ثبت نام به سایت www.isaar.ir مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۴۲۸۸۰۰۹-۰۵۴ دفتر امور دانشجویی تماس حاصل فرمایید.