حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1492 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
شروع كلاس‌های دبیرستان دانا و توانا در سال تحصیلی 1401-1400
مدیر دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار از شروع كلاس‌هاي دانش‌آموزان دوازدهم در سال تحصیلی 1401-1400 خبر داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه بین المللی چابهار، داود بهادری  مدیر دبیرستان، صبح امروز طي گفتگويي، در خصوص شروع برنامه‌های آموزشی دبیرستان گفت: كلاس‌هاي  دانش‌آموزان دوازدهم از روز یکشنبه 3 مرداد ماه از طريق سامانه آموزش های مجازی دانشگاه آغاز شده است. ایشان افزود با توجه شرایط نامناسب موجود جهت حفظ سلامت دانش آموزان و خانواده‌ها کلاس‌ها به صورت آنلاین پیش بینی شده است.

وي در خصوص هدف شروع برنامه‌های آموزشی این دبیرستان دو ماه مانده به مهرماه را،  آموزش تمام و کمال و جمع بندی کلیه دروس پایه دهم، یازدهم و دوازدهم جهت آمادگی هر چه بهتر دانش آموزان برای کنکور 1401 اعلام کردند. وی نيز گفت: تمامی برنامه‌های آموزشی و پرورشی این دبیرستان برای کلیه پایه ها از پیش برنامه‌ریزی شده است.

بهادری درباره شروع کلاس‌های دانش آموزان دهم و یازدهم نيز افزود: کلاس‌های دانش‌آموزان پایه دهم با هدف جمع بندی دروس مهم متوسطه دوره از 6 شهریور ماه  و کلاس‌های جمع بندی دروس دهم برای دانش آموزان پایه یازدهم  از 1 شهریور ماه آغاز خواهد شد.

وي همچنين  فرصت باقی مانده برای ثبت نام دانش آموزان دهم و یازدهم متقاضی ورود به دبیرستان را 26 مرداد اعلام کردند. که دانش آموزان می‌توانند از طریق سامانه ثیت نام به نشانی http://highschool.iuc.ac.ir/ جهت انجام مراحل مصاحبه و تست های علمی و هوش  پیش ثبت نام نمایند.

مدیر دبیرستان دانا و توانا همچنین افزود: آزمون مرحله اول میان پایه دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به بهترین شکل ممکن برگزار شد.

بهادری درباره زمان برگزاری آزمون‌های میان پایه بعدی نيز گفت: آزمون میان پایه دانش آموزان یازدهم یکشنبه 31 مرداد ماه و آزمون مرحله دوم میان پایه دانش آموزان دوازدهم 26 شهریور ماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وي در خصوص آزمون های میان پایه  دانش آموزان دوازدهم افزود:  برای دانش آموزان دوازدهم دو آزمون  میان پایه (مرحله اول و مرحله دوم) و برای دانش آموزان یازدهم یک آزمون پیش بینی شده است.

در صورت داشتن هرگونه سوال و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ثابت 05435314402 و یا تلفن همراه 09907109519 تماس حاصل فرمایید.

آدرس خبر در خبرگزاری ایرنا:

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه: