لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ , ۰۶:۱۱:۲۱

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گفت:مسیرشهرک فرودگاهی چابهارعلاوه برتوسعه ارتباطات فناورانه وعلمی می تواندباعث ارتقای شاخص های علمی دانشگاه شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار ناصرآبروش بااعلام مطلب بالاافزود:هاب صادرات محصولات وخدمات فناورونوآورشرکت های خارجی مستقردرمنطقه،گسترش همکاری و تسهیل حضورکسب وکارهای دانش بنیان وتسهیل حضورنخبگان دانشگاه های خارج درمنطقه وانجام پروژه های بین المللی ازجمله این شاخص هاهستند.

آبروش اضافه کرد:امکان برگزاری رویدادهاوسمپوزیوم های بین المللی،ارزآوری باتسهیل جذب وصدورروادیدبرای برای دانشجویان خارجی ازدیگرمزایای شهرک فرودگاهی برای دانشگاه هستند.

وی خاطرنشان ساخت:گسترش همکاری های علمی بین المللی به ویژه بادانشگاه های کشورهای منطقه ازدیگرویژگی راه اندازی شهرک فرودگاهی چابهاربرای دانشگاه است.