لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ , ۰۸:۱۳:۱۳

مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با بررسی عملکرد ۳ دستگاه آموزش عالی در اجرای قانون مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، وزارت علوم را موفق ترین دستگاه در اجرای این قانون برشمرده است.

– عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای قانون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به تکالیفی که قانون برعهده آن گذاشته است، در دو بخش: الف) پیشگیری از وقوع تقلب و ب) مقابله قانونی و قضایی با تقلب و تخلف در تهیه آثار علمی، اقداماتی را انجام داده که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد: الف) اقدامات وزارت علوم پیشگیری از تقلب در تهیه آثار علمی: براساس داده های این جدول درمجموع ۱۲۵۱ پرونده توسط کارگروه های اخلاق در پژوهش دانشگاه ها و سایر مؤسسات آموزشی و پژوهشی دریافت شده است.

از این تعداد، ۳۴۶ پرونده به هیئت انتظامی اعضای هیات علمی/ کمیته انضباطی دانشجویان ارجاع شد که ۲۰۴ مورد یعنی حدود ۶۰ درصد از پرونده ها مربوط به اعضای هیات علمی بوده است.

جدول آمار عملکرد کارگروه های اخلاق در پژوهش دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی برخی دیگر از اقدامات پیشگیرانه این وزارتخانه شامل موارد زیر است: ۱.

مکاتبه با شرکت های خدمات ارتباطی تلفن همراه برای جلوگیری از ارسال پیامک های تبلیغات غیرمجاز مرتبط با تقلب علمی.