لوگو چابهار
دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ , ۲۲:۴۰:۱۱

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: به همت کانون بسیج اساتید چابهار ، همزمان با سراسر کشور با شعار استاد بسیجی، حضور حماسی، حکمرانی علوی و با حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار اعضای شورای مرکزی کانون بسیج اساتید شهرستان چابهار، جانشین سپاه پاسداران چابهار و اعضای هیئت علمی، مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید در سالن اجتماعات فرخی دانشگاه دریانوردی چابهار برگزار شد.

همچنین دکترعبدالغفور بادپا رئیس دانشگاه بین المللی چابهار در این مراسم در خصوص ویژگیهای شخصیتی بارزانقلابی و علمی شهید دکتر مصطفی چمران سخنرانی کرد. ارائه گزارش تصویری فعالیتهای بسیج اساتید چابهار، پخش تصویری سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و زندگی نامه دکتر چمران و قرائت بیانیه ۳۱ هزار استاد بسیجی از جمله قسمتهای مختلف این برنامه بود.
در پایان از اعضای هیئت علمی بسیجی دانشگاههای شهرستان چابهار توسط رئیس بسیج اساتید شهرستان چابهار تجلیل شد.

💠خانه ایرانی، جایگاه دانش بین‌المللی

🌐 روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار