شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

اساتید جوان و جدیدالاستخدام برای نخستین بار گرنت پژوهشی می گیرند

سخنگوی وزارت علوم از اختصاص کارت اعتباری گرنت ویژه اساتید جدید الاستخدام خبر داد و گفت: این گرنت برای فعالیت های پژوهشی به اساتید مذکور اختصاص می یابد. – دکترعلی شمسی پور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اختصاص کارت اعتباری گرنت ویژه اساتید جدید الاستخدام گفت: اساتید جوان زمانی که فعالیت خود را در […]

– دکترعلی شمسی پور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اختصاص کارت اعتباری گرنت ویژه اساتید جدید الاستخدام گفت: اساتید جوان زمانی که فعالیت خود را در دانشگاه ها آغاز می کنند، آزمایشگاه و دانشجوی تحصیلات تکمیلی به تعداد لازم ندارند، برای همین مقداری کار آنها برای انجام فعالیت های پژوهشی سخت است.

وی ادامه داد: از طرفی گرنتی که در اختیار اساتید دانشگاه ها قرار می گیرد، متناسب با کارکرد آنها است، یعنی تعداد مقالاتی که می نویسند، کتاب هایی که منتشر می کنند و قراردادهایی که با صنعت منعقد می کنند.

سخنگوی وزارت علوم یادآورشد: دولت و یا دانشگاه یک رقمی را به عنوان گرنت با توجه به فعالیتی که اساتید انجام می دهند و برون دادهای فعالیت های پژوهشی که دارند به آنها اختصاص می دهند تا برای فعالیت های پژوهشی که در دست دارند هزینه کنند.

بنابراین هرفردی که فعالیت پژوهشی بیشتری انجام داده باشد، گرنت بیشتری هم دریافت می کند.

شمسی پورادامه داد: منتهی اساتید جوان، چون فعالیت خود را تازه شروع کرده اند گرنتی ندارند تا فعالیت پژوهشی انجام دهند، برهمین اساس تصمیمی اتخاذ شد تا طی ۵ سال اول فعالیت اسا