لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ , ۰۹:۰۵:۱۲

بیانیه‌ دانشگاه بین‌المللی چابهار در محکومیت جنایت نیروهای اشغالگر صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمدانی غزه

On the way to the fourth generation university

🔹به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه؛ دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار ضمن اشاره به خبر تکان دهنده ی بمباران در یکی از بیمارستان های غزه به دنبال حملات وحشیانه ی رژیم صهیونیستی که منجر به قربانی شدن بیش از ۱۰۰۰ نفر شد،
اذعان داشت: درجوامع انسانی هر اقدامی قوانینی دارد حتی جنگ.این فاجعه امادیگر جنگ نیست، بلکه تعفن بیداد و فروپاشی انسانیت است. اندوه و بهت برآمده ازقتل عام و به خاک وخون کشیدن زنان و کودکان بی گناه و غیرنظامیان و هدف قراردادن بیمارستان دیگر در واژه ها و جملات بیانیه های محکوم کننده نمی گنجد و تنها مشت های گره کرده و فریاد رسای امت های بیدار خواب گران قدرت های اشغالگر رامی آشوبد. دانشگاهیان دانشگاه بین‌المللی چابهار ضمن همدردی با مردم مظلوم فلسطین این تجاوز وحشیانه و اقدام ضدبشری را که نقض آشکارقوانین و معیارهای بین‌المللی حقوق بشر است؛ اکیداً و با شدیدترین و قاطعانه ترین الفاظ و عبارات محکوم می کند و دوشادوش مقام معظم رهبری و همنوا با امت های بیدار و آزادیخواه اسلامی نابودی رژیم غاصب و ددمنش صهیونیستی را آرزومند است.

عبدالغفور بادپا
سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار

✒️ روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار

You can subscribe to the university newsletter