به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار در این فراخوان اعلام شده که اولویت استقرار با شرکتهایی است که صادرات به کشورهای افغانستان، هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس دارند. همچنین شرکتهایی که محصول و خدمت آماده صادرات دارند نیز شاخص پذیرش را دارا هستند.
شرکتهای دارای قرارداد صادراتی یا تفاهمنامههای اولیه صادراتی نیز در اولویت پذیرش در منطقه آزاد چابهار قرار دارند.
منطقه آزاد چابهار را دروازه ترانزیت شرق ایران و یک منطقه استراتژیک برای توسعه ترانزیت و صنایع می دانند. این ویژگی ممتاز در دیگر مناطق ساحلی جنوب ایران و حتی کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده نمیشود. این منطقه در اقتصاد ملی نقش مؤثر دارد و برای منطقه محروم بلوچستان نقطه اتکای مهم و اساسی مردم و روزنه اصلی امید به زندگی اقتصادی و اجتماعی و سیاسی شده است.
این منطقه مهم و راهبردی اعلام آمادگی کرده که پذیرای نوآوریها و خلاقیتهای دانشبنیانهای کشور است تا هم این منطقه از مزایای نوآورانه این شرکتها بهره ببرد و هم شرکتهای دانشبنیان به عنوان پایههای اصلی توسعه علمی و فناورانه کشور از مزایای صادراتی این منطقه استفاده کنند.
بر این اساس شرکتهای متقاضی می توانند از مزایایی چون دفتر کار اختصاصی و فضای کار اشتراکی موجود در این منطقه استفاده کنند. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام می توانند به آدرس اینترنتی www.tesc.ir مراجعه کنند.