جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ثبت نام آزمون اختصاصی دکتری ۱۴۰۲ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد

طبق اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ثبت نام برای پذیرش دکتری ۱۴۰۲ از طریق برگزاری آزمون اختصاصی ویژه طلاب آغاز شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، طبق اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ثبت نام برای […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، طبق اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ثبت نام برای پذیرش دکتری ۱۴۰۲ از طریق برگزاری آزمون اختصاصی ویژه طلاب آغاز شد.

با مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته روان شناسی فقط دانشجوی خانم، و در رشته های جامعه شناسی، مدیریت، فلسفه تعلیم و تربیت و علوم اقتصادی فقط دانشجوی آقا می پذیرد.

ظرفیت پذیرش در هر رشته تحصیلی حداکثر ۴ نفر (۲نفر روزانه و ۲نفر نوبت دوم) اعلام شده است که تحصیل در نوع روزانه رایگان و در نوع نوبت دوم براساس تعرفه مصوب وزارت علوم شهریه دریافت می شود.

مهلت ثبت نام تا تاریخ ۱۴۰۲٫

۴٫

۳۱ و زمان برگزاری آزمون کتبی روز جمعه ۱۴۰۲٫

۶٫

۳۱ اعلام شده و محل برگزاری آزمون، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (پردیسان قـم) است.

داوطلبان می توانند بعد از مطالعه دقیق راهنمای ثبت نام در آزمون اختصاصی ورودی مقطع دکتری(Ph.

D)، ویژه طلاب نسبت به ثبت نام اقدام کنند.