لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ , ۰۷:۳۳:۳۳

قاریان برتر جشنواره قرآن و عترت وزارت علوم معرفی شدند | نفرات

On the way to the fourth generation university

نفرات برتر سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت علوم در رشته های قرائت تحقیق و ترتیل معرفی و تجلیل شدند.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در روز اول جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت علوم قاریان در رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مداحی، دعاخوانی صحیفه سجادیه، اذان و تواشیح (بخش آقایان) در گروه های بانوان و آقایان با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در بخش قرائت تحقیق آقایان علی کبیری از دانشگاه مازندران رتبه اول، سیدمحمد شیخ الاسلامی از دانشگاه علوم قضایی رتبه دوم و محمدحسین نقی زاده از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش قرائت ترتیل روح الله آقایی از دانشگاه خوارزمی، امیر طیب طائبی از دانشگاه شیراز و مسعود شریفی از دانشگاه امام صادق(ع) رتبه های برتر را کسب کردند.

در بخش مداحی امیرمحمد قاسمی از دانشگاه تبریز اول شد، امیرمحمد محمدی از دانشگاه مذاهب اسلامی و سیدمحمد نوردی از دانشگاه علوم قضایی نفرات دوم و سوم شدند.

در دعاخوانی صحیفه رضا ابراهیم پور از دانشگاه کاشان رتبه اول، محمد اکبری جان آبادی از دانشگاه قم رتبه دوم و غضنفر فیاض از دانشگاه اصفهان رتبه سوم را کسب کردند.

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements