نویسنده |
عنوان |
نشریه |
سال |
جلد |
ISSN |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد |
اثر محصولات پروتئین آب پنیر بر روی ویژگی های میکروبیولوژیکی
سوسیس امولسیون گوشت بوفالو |
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران |
۱۳۹۴ |
(۲۷۲-۲۶۰)۱۱:۳ |
۵۴۱۵-۲۲۲۸ |
کیثر یونس. صغیر احمد و بادپا عبدالغفور |
سوء تغذیه: موارد و استراتژی |
Journal of Food Process Technology |
۲۰۱۵ |
۶(۴): ۴۳۲ |
۲۱۵۷-۷۱۱۰ |
بادپا عبدالغفور, خان محمد علی و بارکزهی هلن |
مطالعه ویژگی فیزیکی و شیمیایی غذای حیوانات خانگی تهیه شده از ضایعات گوشت گاومبش |
International Journal of Science Invention Today |
۲۰۱۴ |
۳(۲): ۱۶۱-۱۶۸ |
۲۳۱۹-۵۴۳۶ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد |
اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت
سوسیس امولسیون گوشت بوفالو |
Journal of Buffalo Science |
۲۰۱۴ |
۳(۲):۴۸-۵۴ |
۱۹۲۷-۵۱۹۶ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد |
گاومیش: حیوانی با پتانسیل بالا برای تولید گوشت با کیفیت (مروری) |
Livestock Research International |
۲۰۱۴ |
۲(۲):۱۹-۲۹ |
۲۳۴۷-۵۷۶۵ |
بادپا عبدالغفور. صغیر احمد و کیثر یونس |
ایمنی و کنترل ریسک در تولید گوشت و فراوردهای گوشتی با بکار بردن روش HACCP |
International Journal of Science Invention Today |
۲۰۱۴ |
۳(۳): ۲۲۴-۲۳۸ |
۲۳۱۹-۵۴۳۶ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد |
اموزش توسعه و تولید سوسیس |
Journal of Meat Science and Technology |
۲۰۱۴ |
۲(۳): ۴۰-۵۰ |
۲۳۴۷-۱۸۵۴ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد |
اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت و ماندگاری سوسیس امولسیون گوشت بوفالو |
Scholars Journal of Agriculture and Veterinary Sciences |
۲۰۱۴ |
۱(۴):۲۰۱-۲۱۰ |
۲۳۴۸-۱۸۵۴ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد |
اثر پودر پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت
سوسیس امولسیون گوشت بوفالو |
International Journal of Plant, Animal and Environmental Science |
۲۰۱۴ |
۴(۴): ۱۹۵-۲۰۱ |
۲۲۳۱-۴۴۹۰ |
بادپا عبدالغفور, خان محمد علی |
ارزیابی کیفیت و بررسی ماندگاری غذای حیوانات خانگی تهیه شده از برنج شکسته شده, سیرابی گاومیش و پودر استخوان گاومیش |
Theriogenology Insight – An International Journal of Reproduction in all Animals |
۲۰۱۲ |
۲(۲): ۱۰۹-۱۱۵ |
۲۲۴۹-۶۶۱۰ |