شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
*🔅اولین همایش ملی سکونتگاه های انسانی ایران با همکاری دانشگاه بین‌المللی منطقه آزاد چابهار برگزار می شود*

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران، به نوبه خود رویداد بزرگ و مهمی است که به منظور بررسی وطس بحث دربارۀ مسائل مربوط به سکونتگاه‌های انسانی و توسعه آن در هزاره سوم، در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور اساتید، متخصصین، دانشجویان و علاقمندان به حوزه سکونتگاه‌های انسانی با […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران، به نوبه خود رویداد بزرگ و مهمی است که به منظور بررسی وطس بحث دربارۀ مسائل مربوط به سکونتگاه‌های انسانی و توسعه آن در هزاره سوم، در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور اساتید، متخصصین، دانشجویان و علاقمندان به حوزه سکونتگاه‌های انسانی با تفکری ترکیبی و بینا رشته ای در سراسر کشور، در دانشگاه تهران، با کد: ۸۶۸۶۴-۰۲۲۳۰ تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، توسط موسسه جغرافیا دانشگاه تهران و اندیشگاه هزاره سوم آریان شار برگزار می شود.

هدف اصلی همایش، ارائه فضایی مناسب برای تبادل اطلاعات، تجربیات و دانش در زمینه سکونتگاه‌های انسانی ایران است. این همایش فرصتی فراهم می‌کند تا پژوهشگران، مدیران دولتی و اهل صنعت در این حوزه با یکدیگر در ارتباط باشند و نتایج تحقیقات جدید، فناوری‌های نوین و راهکارهای کاربردی را به اشتراک بگذارند.

*📌دانشجویان رشته های مدیریت، عمران و معماری حداکثر تا ۲۰ فروردین برای ارسال مقالات فرصت دارند.*

✒️ *روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی منطقه آزاد چابهار*

ما را در فضای مجازی دنبال کنید:
*https://chat.whatsapp.com/EokZjFwBjr0Km7HnR6Y0sU*

دیدگاهها بسته است.