شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
🪷 جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه؛ جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه بین‌المللی چابهار یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ با حضور سرپرست و هئیت رئیسه دانشگاه بین‌المللی و با هدف آشنایی و معرفی خدمات متنوع دانشگاه به دانشجویان نو ورود در سالن اجتماعات سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور اکثریت دانشجویان برگزار شد. […]

سرپرست دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان نو ورود، جنایات اخیر رژیم صهیونیستی کودک کش را شدیدا محکوم نمود.
دکتر بادپا دانشجویان را بر تقویت معنویت فردی، مهارت آموزی و افزایش ميزان مطالعه موثر، و تلاش در جهت توسعه توانمندی‌های فردی توصیه نمودند.
در ادامه جلسه مدیران دانشگاه مهمترین مسائل آموزشی، پژوهشی، انضباطی، دانشجویی و فرهنگی را برای دانشجویان جدیدالورود توضیح دادند.

💠خانه ایرانی، جایگاه دانش بین‌المللی

🌐 روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار