دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به مناسبت هفته دولت، دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار کرد.

به مناسبت هفته دولت، دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار کرد. مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین‌المللی چابهار با همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار، شرکت شهرک‌های صنعتی استان سیستان و بلوچستان، و کلینیک کسب و کار استان سیستان و بلوچستان کارگاه آموزشی تخصصی آنلاین ” بررسی بزرگترین چالش سازمان‌های دولتی ایران: افزایش انگیزش و تعهد […]

به مناسبت هفته دولت، دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار کرد.

مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین‌المللی چابهار با همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار، شرکت شهرک‌های صنعتی استان سیستان و بلوچستان، و کلینیک کسب و کار استان سیستان و بلوچستان کارگاه آموزشی تخصصی آنلاین ” بررسی بزرگترین چالش سازمان‌های دولتی ایران: افزایش انگیزش و تعهد کاری کارکنان” را مورخ ۶ و ۷ شهریور ماه برنامه ریزی و برگزار نمود. این دوره آموزشی تخصصی به صورت آنلاین و به دو روز با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از مدیران ارشد و مشاوران سازمان های دولتی و خصوصی از سرتاسر استان سیستان و بلوچستان برگزار شد، و دکتر محسن علامه، از اساتید بنام حوزه رفتار سازمانی کشور، از دانشگاه شهید بهشتی، تدریس این کارگاه را بر عهده داشتند. هدف از برگزاری این کارگاه ارائه نکات کاربردی، جدید و کلیدی برای افزایش انگیزه و تعهد کاری کارکنان بود.

لینک کانال اطلاع رسانی واتساپ: https://chat.whatsapp.com/JtRfdCszbjV8JTjgLK3iYt

آدرس وب سایت :

☎️ تماس با ما :

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه: